{{ notfound }}
SPØRSMÅL

Hva skjer med tilbudene jeg allerede har når jeg har blitt oppgradert gjennom RoyalUp℠?

SVAR

Du får beholde tilbudene du allerede har basert på lugar-kategorien du opprinnelig bestilte.

For mer informasjon on RoyalUp℠, se her.

Trenger fremdeles hjelp? Kontakt oss

Få hjelp på Telefon eller E-post

{{ content.countdownLabel }}:
{{ remainingTime.hours }}h {{ remainingTime.minutes }}m {{ remainingTime.seconds }}s
{{ content.data.flagText }}

My Personas

code: